Working Dinnershow

Working Dinnershow

Working Dinnershow er et unikt koncept, der på fornemste vis forener business med pleasure. Hold jeres møde i Buddha Lounge, Cirkusbygningens gamle stalde, og sæt et festligt punktum for dagen med en skøn 4-retters middag og storslået show i Cirkussalen, efterfulgt af natklub med byens største dansegulv.

Møde, middag & show – alt under ét tag!

Med et Working Dinnershow får I både et møde og en aften som huskes lidt længere. Buddha Lounge byder på en eksotisk og stemningsfuld atmosfære, som I ikke finder i andre mødelokaler. Alle mødefaciliteter er til stede, og vores restaurant kan tilbyde præcis det mad og drikke, I måtte ønske. Om aftenen rykker selskabet ind i vores fantastiske cirkussal, hvor I vil blive forkælet med en udsøgt 4-retters menu, mens Wallmans artister sørger for topprofessionel underholdning. Der er både sang, dans, komik og højtflyvende cirkusakrobatik.

Working Dinnershow – den perfekte aften ude

Efter show og middag fortsætter festen i Wallmans natklub, som har det største dansegulv i byen. Her sørger vores DJ for al den bedste dansemusik, og festen slutter først, når sidste mand går hjem.

Program

Vi foreslår følgende fra torsdag til lørdag:

– Lokaleleje (13.00 -18.00) – Isvand serveret dagen igennem – Kaffe/te er inkl. hele dagen i Buddha Lounge – Eftermiddagspause (kage & frisk frugt) – Velkomstdrink – Billet til Wallmans Dinnershowse menu og vinmenuNatklub med DJ – Teknikpakke i Buddha Lounge

– Frokost og formiddagspause kan tilkøbes, hvis dette ønskes.

Er I mellem 200-1000 deltagere, klik her for mere information om Cirkussalen

Er I mellem 25-80 deltagere, klik her for mere information om Buddha Lounge

Vil du vide mere om vores Working Dinnershow?

Her på hjemmesiden kan du finde flere informationer om Working Dinnershow, og du er også altid velkommen til at kontakte os. Ring i dag på 33 16 37 00.