Wallmans on Tour

Nu kan Wallmans-oplevelsen og -artisterne komme til jer! Hvis I ikke har mulighed for at besøge os her i Cirkusbygningen i København og se vores fulde, storslåede Dinnershow, har I nu mulighed for at hæve niveauet for jeres event med optræden af Wallmans professionelle artister.

Som noget helt nyt tilbyder vi vores eksklusive turnéoplevelse, Wallmans On Tour. Vores artister drager på ud på jeres bestilling, så I kan opleve glitteret, glamouren og artisterne fra Wallmans – lige dér hvor I er.

Hvad er Wallmans on Tour?

Wallmans on Tour består af 6 topprofessionelle artister, der byder på deres eget forrygende show. Med et helt utroligt scenenærvær leverer de en række sprudlende shownumre fyldt med sang og dans. Oplev et sandt festfyrværkeri af musikalske fortolkninger af nogle af tidens allerstørste kunstnere som Abba, Tina Turner og U2.

De 6 artister tilbyder en komplet aften med dig som arrangør. Showet udføres på engelsk eller skandinaviske sprog og er oplagt til enhver event. Det kan eksempelvis være jeres næste firmafest, jubilæum, julefrokost, kick-off, konferencemiddag – mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser.

Wallmans on Tour er forbeholdt events, der afholdes uden for en radius på 30 km fra Cirkusbygningen. Wallmans on Tour kan dog tilbydes til events inden for ovennævnte radius i tilfælde af, at Cirkusbygningen ikke selv har mulighed for at tilbyde arrangementet i egne rammer.

Læs om en kundeoplevelse her (bragt i Møde & Eventmagasinet, september 2016)

9 grunde til at vælge Wallmans on Tour

  • Professionel underholdning – show produceret af Wallmans’ erfarne showproducenter.
  • Gennemarbejdet show, der er opført til mange fester.
  • Helaftensshow – der behøves ikke yderligere underholdning under middagen.
  • Showet er en sammensætning af kendte ballader og up-tempo-numre, der kulminerer i et brag af en finale, der fuldender aftenen.
  • Flotte kostumer, der passer til showet og gør aftenen festlig.
  • Vi står for logistikken ift. kostumeskift, rækkefølge på shownumre, backingtracks m.v. så du kan koncentrere dig om de øvrige koordinerende opgaver.
  • Erfarne artister, der er nøje udvalgt gennem Wallmans auditions og er vant til at arbejde i Wallmans on Tour.
  • Showet kan både udføres på engelsk og på de skandinaviske sprog.
  • Wallmans on Tour kommer med egne lyd- og lysteknikere, så vi sikrer, at teknikken passer til showet.

Testimonial