Magnus_Stjerner_1500x6000

Wallmans Dinnershow i international særklasse

Vi er den eneste venue i Danmark, der kan tilbyde det spektakulære, internationale Dinnershow som en del af jeres arrangement. Hvad enten det drejer sig om jeres årlige firmafest, jubilæumsfest eller et awardshow, vil Dinnershowet med garanti gøres jeres arrangement ekstra særligt og mindeværdigt.

Hele showet udføres på engelsk, så både I og jeres udenlandske gæster kan nyde en vidunderlig oplevelse fra start til slut.

I bestemmer, om I ønsker hele showet eller bare en håndfuld af shownumre. Vi skræddersyer eventet efter jeres ønsker og specifikationer.

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag!

Imens det nye show ENTOURAGE udspiller sig under den smukke kuppel, serveres aftenens 4-retters menu.

Giv slip og tag med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, underholdende artisteri og fascinerende akrobatik fylder aftenen og cirkussalen.

I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Madonna og David Bowie.

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. ENTOURAGE er, som altid i Wallmans, et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Aftenen kulminerer i en bragende finale, der præsenterer et sandt ENTOURAGE til alle de musikalske højdepunkter fra 80’erne og 90’erne. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

Showet spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til midten af juni 2018.

Læs mere om showet her.

For yderligere info om Wallmans Dinnershow, gå til www.wallmans.dk

*Vi tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Showfilm Fra ENTOURAGE

Nyhed – Wallmans on Tour!

Nu kan Wallmans-oplevelsen og -artisterne komme til jer! Hvis I ikke har mulighed for at besøge os her i Cirkusbygningen i København og se vores fulde, storslåede dinnershow, har I nu mulighed for at hæve niveauet for jeres event med optræden af Wallmans professionelle artister.

Som noget helt nyt tilbyder vi vores eksklusive turnéoplevelse, Wallmans On Tour. Vores artister drager på ud på jeres bestilling, så I kan opleve glitteret, glamouren og artisterne fra Wallmans – lige dér hvor I er. Læs mere her.