Fest

Wallmans Dinnershow

Vi er det eneste venue i Danmark, der kan tilbyde Wallmans anmelderroste Dinnershow, som en del af jeres arrangement. Hvad enten det drejer sig om jeres årlige firmafest, jubilæumsfest eller et awardshow, vil showet med garanti gøres jeres arrangement ekstra særligt og mindeværdigt.

I bestemmer, om I ønsker hele showet eller bare en håndfuld af shownumre. Vi skræddersyer eventet efter jeres ønsker og specifikationer.

Storslået, internationalt show

Imens det nye show ENTOURAGE udspiller sig under den smukke kuppel, serveres aftenens 4-retters menu. Her kommer I med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, underholdende artisteri og fascinerende akrobatik fylder aftenen og Cirkussalen.

I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Madonna, David Bowie og George Michael.

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. ENTOURAGE er, som altid i Wallmans, et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle, både danske og udenlandske gæster. Læs mere om showet her.

Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Festen fortsætter i natklubben

Aftenen kulminerer i en bragende finale, der præsenterer et sandt ENTOURAGE til alle de musikalske højdepunkter fra 80’erne og 90’erne. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

Showet spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til midten af juni 2018.

For yderligere info om Wallmans Dinnershow, gå til www.wallmans.dk

*Vi tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Book jeres arrangement i dag

Ønsker du eller din virksomhed at holde et arrangement i Københavns mest magiske bygning? Så kontakt os allerde i dag på 3316 3700.

Sådan kunne jeres firmafest se ud

Hvis I er i tvivl om, hvordan jeres arrangement skal forløbe, kan I hente inspiration herunder. Vi lytter naturligvis til jeres ønsker og behov, så festen bliver nøjagtig, som I ønsker det - og lidt mere end det.

Velkomst

En firmafest i Cirkusbygningen starter allerede i indgangen, hvor der er mulighed for byde alle medarbejdere velkommen i de smukke og historiske omgivelser. Efter velkomsten i foyeren kan I nyde et glas champagne i Cirkusbaren, inden gæsterne skal samles til den store fest i vores fantastiske Cirkussal.

4-retters middag og storslået show

Om aftenen får I serveret en udsøgt 4-retters middag, og I har mulighed for at vælge mellem vores mange lækre vine. Se menukort her. Glæd jer til at blive underholdt fra alle ender og kanter af salen, når Wallmans Dinnershow udspiller dig i den smukke Cirkussal.

Hvis der er én (eller flere) i selskabet, som har fødselsdag eller jubilæum, så har I en enestående mulighed for at få vedkommende fejret under vores særlige Celebration-nummer. Find information om celebration her.

Natklubben med Københavns fedeste dansegulv

Showet kulminerer i en bragende finale, som er den perfekte overgang til festen i Københavns største og fedeste natklub. Her kan alle medarbejdere feste og danse hele natten samt nyde lækre cocktails i baren. Holder I jeres personalefest fredag eller lørdag, så er der DJ, som sørger for den gode musik. Læs mere om natklubben THE STAGE her.

Showfilm Fra Wallmans Dinnershow ENTOURAGE

Wallmans on Tour

Nu kan Wallmans-oplevelsen og -artisterne komme til jer! Hvis I ikke har mulighed for at besøge os her i Cirkusbygningen i København og se vores storslåede Dinnershow, har I nu mulighed for at hæve niveauet for jeres event med optræden af Wallmans professionelle artister.

Som noget helt nyt tilbyder vi vores eksklusive turnéoplevelse, Wallmans on Tour. Vores artister drager på ud på jeres bestilling, så I kan opleve glitteret, glamouren og artisterne fra Wallmans – lige dér hvor I er. Læs mere om Wallmans on Tour.