Praktisk information

I Cirkusbygningen afholder vi events hele året rundt. I er garanteret professionel rådgivning i hele processen fra ideudvikling og løbende planlægning til eksekvering og evaluering.

Vores standardaftalebetingelser er formuleret, så vi har minimal risiko for misforståelser. Ved leje af Cirkusbygningen, sender vi i første omgang et tilbud. Den endelige aftale skal være underskrevet af begge parter.

Vi sender naturligvis altid gerne et uforpligtende tilbud, og står altid til rådighed, hvis skulle du have spørgsmål, lyst til en rundvisning eller brug for yderligere information. Send en hurtig forespørgsel og få et hurtigt svar! Klik her

Mad & drikke

Ved leje af Cirkusbygningens lokaler er det ikke muligt at medbringe egne mad- og drikkevarer. Vores køkken og restaurant står til rådighed og hjælper gerne med at finde den helt rigtige forplejning ved jeres arrangement.

Hotelovernatning

Skal I afholde et arrangement, hvor I har brug hotelovernatning i København til jer selv og jeres gæster, så har vi mange og gode relationer med hotellerne i København. Kontakt os og hør nærmere.

Kørestolsbrugere

Kørestols-brugere kan via en elevator i vores foyer komme ind i salen. I vores foyer er der to handicap-toiletter (vist ved skiltning).

Show – forbehold for ændringer

Vi tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.