Cirkusbygningens magiske rammer

I hjertet af København, få minutter fra Rådhuspladsen og Hovedbanegården, ligger byens bedste og smukkeste festlokaler. I den fredede Cirkusbygning finder du de mest unikke og stemningsfulde rammer, der passer til enhver lejlighed. Hold jeres næste fest eller event i Cirkusbygningens festlokaler, hvor I får det hele samlet under et tag.

Cirkusbygningens lokaler tilbyder et væld af muligheder for både private og store og små virksomheder, som ønsker at holde fest, events, en konference, konferencemiddage, firmafest, julefrokost, awardshow osv. Vores festlokaler i København er velegnede både til mindre fester og events med op til 200 gæster, og til store fester med op til 1000 gæster.

Cirkussalen

Salsbillede_04_533x307

Når I lejer Cirkussalen til jeres fest eller event, har I den helt unikke mulighed at gøre Wallmans Dinnershow til en del af jeres fest. Så får I udsøgt 4-retters menu, fantastisk show og underholdning med både sang, dans og himmelsvævende akrobatik og ikke mindst natklub med byen største dansegulv. Det finder man ikke i andre festlokaler i København!

Kapacitet mellem 200-1000 gæster.

Læs mere om Cirkussalen

Buddha Lounge

GuldstoleBuddha 533x307

Lejer I Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge, kan du og dit selskab holde fest i mere intime rammer.

Kapacitet mellem 25-150 gæster.

Læs mere om Buddha Lounge.