62043_wallmans_nytshow_bygningen_1500x600_0 kopi

Testimonials

Vi er stolte af at have rigtig mange glade og tilfredse kunder i Cirkusbygningen. Vi har samlet nogle af de fine tilbagemeldinger, vi har fået gennem tiden, så du se hvad vores kunder siger om:

Konference

youSee

“Cirkusbygningen er oplagt til at gennemføre seminarer og konferencer i. Selve rummet giver en naturlig stor oplevelse, og så er der rigtig god lyd og siddeplads til både store og små arrangementer. Forplejningen er i top, logistikken fungerer og der kan endda arrangeres opstilling med stande eller udstillinger ud over selve den faglige del. Hele oplevelsen kan med fordel kombineres med udvalgte indslag fra Wallmans suveræne underholdningsshow. Det bliver en perfekt dag for både sanser og saglighed.”

Thorkild Toftgård, youSee

Bosch Siemens

“Cirkusbygningen tilbød os en komplet pakke, hvor alt var samlet under ét tag. Sammen med den centrale beliggenhed og det fantastiske show gjorde det vores arrangement til en total succes!”

Mogens Dalsgaard, Bosch Siemens

Verisure

“Vores ansatte blev blæst bagover af Cirkusbygningens flotte lokaler og den professionelle eksekvering af Verisures årlige Strategidag. Stor tak til Cirkusbygningens kyndige og utrættelige event producere. Med ”Ja-hatten” på hovedet var de med til at skræddersy Strategidagens konference og fest, så vores ansatte følte, at Cirkusbygningen var Verisure-bygningen!” 

Martin Assenholm Nielsen, Verisure

Konference

Fest

Dansk Kultur Events

“Dansk Kultur Events har været lokal entreprenør for en stor international gruppe på ca. 850 deltagere fra ca. 40 lande – fordelt på flere verdensdele. I ca. ½ år op til arrangementet har Dansk Kultur Events været i kontinuerlig kontakt og sparring med Cirkusbygningens personale og ledelse, og dette har været en meget positiv oplevelse, med kvalitet i det faglige samspil og ikke mindst prikken over i’et – nemlig afviklingen af award-aftenen – kombineret med Wallmans flotte show. En perfekt afslutning på et godt samarbejde.”

Ole H. Nielsen, adm. dir./partner og Conni Poulsen, Bureauchef/partner, Dansk Kultur Events

NetHope

“Som en organisation baseret i Amerika kunne det have været meget udfordrende at planlægge vores event fra den anden side af kloden. Det fortræffelige personale hos Wallmans sørgede dog for at gøre noget udover det sædvanlige for at hjælpe med at sikre, at vores event var en kæmpe succes. Vi kunne ikke have været mere tilfredse med aftenen eller måden, hvorpå alle arbejdede for at assistere os. Cirkusbygningen er et fantastisk venue, den 4-retters menu var storslået, servicen var fremragende og underholdningen førsteklasses. Alle i vores organisation vil tale om denne aften i de næste mange år. Tak, Wallmans!”

Laura McMillan, COO, NetHope

Motorola Solutions Limited

”Vi afholdte et arrangement med 500 gæster og var meget glade for aftenens forløb. Underholdningens høje niveau og standard overgik alle vores forventninger. Cirkussalen er et meget imponerende rum og ideelt til store selskaber. Vi nød menuen meget og kvaliteten af maden var virkelig god. Servicepersonalet var meget venlige og opmærksomme. Aftenen kørte på skinner og blev nydt af alle. Natklub og DJ efter showet var den perfekte måde at afslutte aftenen på. Vi var meget tilfredse med arrangementet og vil helt sikkert anbefale Cirkusbygningen til andre.”

Sarah Wilkinson, Motorola Solutions Limited

Coop Danmark

“Efter 2 år i træk at have glædet i alt godt 1650 medarbejdere fra Coop Danmark Hovedkontor, kan jeg varmt anbefale Cirkusbygningen for en fantastisk totaloplevelse med super lækker mad og et fremragende show. Også en stor tak til personalet i Cirkusbygningen for den store fleksibilitet og service, de har ydet.”

Jan Frederiksen, Afdelingschef, Coop Danmark

Rotery

“Vi havde en rigtig dejlig aften, hvor alt gik langt over planen. I gjorde et fantastisk professionelt stykke arbejde. Vi har fra dag et fået en meget flot support fra jer. Jeres hjælp gjorde det hele muligt at udføre på en måde vi er meget glade for. Rejsen frem til projektafslutning har været en dejlig oplevelse. 

 Just Hartoft, Rotery

Party

Awards

Årets Håndværker Award

“Vi har siden 2013 afviklet ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i Cirkusbygningen og takket være de muligheder Cirkusbygningen tilbyder, har vi kunne udvikle arrangementet, således at det i dag afvikles som et LIVE tv-show på vores sociale medier med mange tusinde seere. Rammerne i Cirkusbygningen giver optimale muligheder for at afvikle vores branchekendte awardshow krydret med dele af Wallmans shownumre. Personalet har altid lyttet og spillet positivt med på vores idéer samt været fantastisk imødekommende før og under afviklingen af ÅRETS HÅNDVÆRKER™. Karakteren er 5 ud af 5.”

Peter Birkelund, stifter af bygogbolig.dk og anmeld-haandvaerker.dk

Danish Beauty Award

“Fantastisk, fantastisk og fantastisk! Og hvis jeg absolut skal bruge andre ord, så må det være storslået, engageret og professionelt. Danish Beauty Award havde et supervellykket arrangement hos Wallmans Cirkusbygningen takket være det gode samarbejde og de fine omgivelser. Det er helt sikkert, at vi vil gøre det igen.”

Anne-Dorte Mathiesen, formand og stifter af Danish Beauty Award

Dansk Boldspil Union

”Selvfølgelig var det et spændende sted at holde Dansk Fodbold Award, men det bedste var nu, at vi kunne leje det hele, indrette os som vi ville og stadigvæk nød godt af Cirkusbygningens dygtige personale.”

Kenneth Reeh, Dansk Boldspil Union

Danske Medier

“Vi valgte at afholde Danish Internet Award i Cirkusbygningen for første gang, og det var en klog beslutning. 600 personer deltog i arrangementet, der ud over prisoverrækkelse omfattede middag, bar og underholdning. Arrangementet blev en succes, og det skyldes ikke mindst et fint samarbejde med Cirkusbygningen. Medarbejderne var hjælpsomme i planlægningsfasen, og arrangementet om aftenen kørte på skinner. Vi fik ingen negative overraskelser, og kommer gerne igen.”

Morten Kamper, Aktivitetetschef, Danske Medier

Award

Arrangementer i Buddha Lounge

Cohaesio Group

“Vi var på udkig efter et sted kun for os , der havde charme, og hvor vi kunne få en hel aften med både god mad, drikkevarer, dans og plads til hyggesnak. Da vi så Buddha Lounge vi vidste, at dette var stedet. Både organiseringen, servicen, tjenerne og maden var rigtig god, og vi nød vores besøg til fulde.”

Marie Eklinder, Cohaesio Group

SBS TV

”Da vi skulle afholde årets sommerfest valgte vi Buddha Lounge som rammen, både på grund af beliggenheden og den lette adgang til teknisk udstyr, tjenere og maden, de to fantastiske rum men også på grund af det meget professionelle og fleksible samarbejde. Vi fik en brag af en fest og var ovenud tilfredse med Buddha Lounge.”

Mette Torekov Wiingaard, SBS TV

Codan

“Vi var overraskede over, hvor stor betydning rammerne i Buddha Lounge havde for vores dagsarrangement … Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Buddha Lounge!”

June Elsborg, Codan

MAN Center Scandinavia

”Målet for vores skandinaviske salgs-kick-off var at finde et utraditionelt sted med plads til inspiration. Med Buddha Lounge fandt vi stedet – spændende og anderledes rammer til vores møde, midt i København og med efterfølgende middag og show i samme bygning, gik både dags- og aftenarrangement op i en højere enhed.”

Claus Lindholm, MAN Center Scandinavia

Privat

”Vi havde en forrygende konfirmationsfest i det hyggelige Buddha Lounge. Maden, betjeningen og omgivelserne var i topklasse. Lokalets opdeling i lounge, barområde og den gamle hestestald gav vores gæster alle muligheder for finde sig til rette, både til dem der ville danse, opholde sig i baren eller hyggesnakke i hestestaldens sofahjørner. Udsmykningen og belysningen giver en ganske særlig varm stemning og den lille scene blev flittigt brugt til gæsteoptrædener,- også her var lys og lydforhold topprofessionelt. Samarbejdet med Cirkusbygningen i forbindelse med forberedelserne og under arrangementet har været professionelt og meget imødekommende. Vi kan varmt anbefale Buddha Lounge til din næste familiefest, når du ønsker noget ganske særligt.”

Michael Møller, Frederiksberg

Buddha Lounge

Wallmans on Tour

Management Events Studio

“Jeg har tidligere set Wallmans showet i København, og jeg ovenud elskede det. Faktisk besluttede jeg mig allerede der for, at jeg en dag ville have det opført ved et af Management Event Studios events. Samarbejdet med Wallmans-teamet var simpelt og professionelt. Jeg værdsatte, at showet kunne tilpasses klientens ønsker, og at vi havde muligheden for også at have indflydelse på indholdet. Aftenen var en succes, der startede ved åbningsnummeret til den interaktive sing-along scene og den store finale. Gruppens performance er af international standard, og de har en ægte og varm forbindelse med publikummet“.

Sabina Nerdrum, Production Manager, Management Events Studio

OnTour

Afholdte arrangementer i Cirkusbygningen

Klik her, for at få en liste med udvalgte events, som er afholdt i Cirkusbygningen.