Cirkusbygningens muligheder

Konference

Brug Cirkusbygningens inspirerende rum til jeres næste konference. Under den imponerende kuppel findes den store cirkussal, der er som skabt til højtflyvende tanker og vidtrækkende planer. Mindre grupper kan opleve den magiske stemning i Buddha Lounge, der indbyder til kreativitet og effektivitet i eksotiske omgivelser.

Læs mere om konference.

Konferencemiddag

Har I afholdt en konference ude i byen, men mangler det perfekte sted at afslutte dagen, så lad Cirkusbygningen byde indenfor til middag og storslået underholdning. Vores restaurant sørger for en udsøgt menu, mens Wallmans artister underholder med udvalgte numre fra årets show – I bestemmer hvilke og hvor mange.

Læs mere om konferencemiddag.

Working Dinnershow

Working Dinnershow er et unikt koncept, der på fornemste vis forener business med pleasure. Hold jeres møde i Buddha Lounge, Cirkusbygningens gamle stalde, og sæt et festligt punktum for dagen med en skøn 4-retters middag og storslået show i Cirkussalen, efterfulgt af natklub med byens største dansegulv.

Læs mere om Working Dinnershow.

Konference med middag

Afhold jeres konference i Københavns mest magiske bygning og sæt et festligt punktum for dagen med middag og storslået underholdning med Wallmans Dinnershow. Aftenen skræddersys efter jeres behov og ønsker, og I bestemmer hvor mange numre fra showet, I ønsker som underholdning under middagen.

Læs mere om konference med middag.

Se filmen – og mærk magien

Testimonials