Salsplan

Fakta om Cirkussalen

Cirkussalen er et imponerende lokale, der overvælder dig med storhed, moderne teknologi og ikke mindst historiens vingesus. Det rum, som i over 100 år husede danske og internationale cirkus med elefanter, søløver og klovne, er i dag et fuldt udstyret og teknologisk moderne auditorium.

Ønsker du et smukt, historisk og storslået lokale i København uden at gå på kompromis med faciliteterne og teknologien, så er Cirkussalen det rigtige valg!

Kapacitet

Cirkussalen er et auditorium med 7 plateauer og scene. Salen er 1225 m2 (18 m til loftet), og foyeren er samlet set 515 m2.

Mellem 200 – 1000 deltagere

Plantegning af Cirkussalen

Faciliteter

– Scene med catwalk
– Borde- og stoleopsætning (standard)
– Hovedfoyer med 2 barer
– Garderobe (betjent)

Lyset i Cirkussalen

Cirkussalen er et stort, imponerende rum med højt til loftet. Vores topmoderne udstyr tillader en optimal og skræddersyet lyssætning på salens forskellige scener, både hovedscenen og de øvrige, mindre scener, som er placeret rundt omkring i salen. Ved bordene i salen, som er fordelt på syv plateauer, er lysniveauet mere dæmpet. Det gælder især på de bagerste plateauer. På de nederste plateauer, tættest på scenen, er det muligt at opnå et rimeligt niveau for belysningen ved bordene. Har I spørgsmål til lyset I Cirkussalen, eller ønsker I at se mulighederne med egne øjne, så kontakt os endelig.

Services

– Egen eventproducer
– Egen teknisk afdeling
– Mulighed for branding (mod gebyr)

Teknikpakke

Cirkussalen er allerede udstyret med lyd og lys til brug ved Wallmans show, og vores professionelle teknikere kan skabe et lysshow, der passer til jeres arrangement.

– Standardlyssætning i cirkussalen og på scenen (for og bag scenetæppe)
– Lydanlæg med 6 håndholdte trådløse mikrofoner og 2 trådløse headset.
– 2 LED sideskærme
– 1 LED front skærm
– 1 LED bagskærm med 3 søjler på hver side mod gebyr
– Trådløst netværk/internetadgang
– Personale: 1 lydtekniker, 1 lystekniker, 1 scenemester

Vores tekniske personale skal altid være til stede ved arrangementer i Cirkussalen. De kan stå for afvikling af LCD- & videopræsentationer. Pristillæg ved lysdesign og -produktion.

Hvis I har behov for ekstra udstyr, hjælper Cirkusbygningen gerne med at leje dette.
Download PDF med tekniske specifikationer vedr. lyd, lys, skærme mv.

Salsbillede_04_533x307
Salsbillede_01_533x307
Salsbillede_03_533x307

Se dig omkring ved at bruge musen til at navigere rundt.